Jaakko Laitinen ja Ilves FS ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus on kaksivuotinen ja Laitinen jatkaa näin Ilveksen naisten päävalmentajana kauden 2018-2019 loppuun.

Jaakko Laitisen pikahaastattelu:

Millä mielellä? Oliko päätös jatkamisesta helppo?

Hyvät on tunnelmat nyt kun jatkosta päästiin sopimukseen. Helppo ratkaisu se oli tässä kohtaa jatkaa tutussa seurassa ja naisten mestarijoukkueessa.

Tavoitteena jälleen mestaruus? Pahimmat vastustajat?

Vielä on vähän liian aikaista kauden tavoitteita ”julistaa” tai vastustajia käydä läpi, mutta se on ainakin selvää, että jos meidän joukkue pysyy edellisen kausien tasoisena pelaajamateriaaliltaan (tai mielellään jopa vahvistuisi), niin lähdemme tuttuun tapaan ykkössijoja tavoittelemaan.

Miten luonnehtisit naisfutsalin kehitystä Suomessa?

Naisfutsal on mielestäni kehittynyt tasaisesti ja sopivilla askelilla. Liigaa on tehty vuosi vuodelta kilpailullisemmaksi ja pelikauden pituus on pudotuspelien myötä jo kohtuullisella tasolla.  Tekemistä tietysti riittää todella paljon niin naisissa kuin muussakin Suomi-futsalissa. Harjoittelumäärien lisääminen ja useampien liigapelaajien erikoistuminen futsaliin ykköslajinaan (kesäharjoittelu jne.) olisivat mielestäni tärkeimpiä kehityskohteita naisfutsalin lähitulevaisuudessa.

Muita terveisiä?

Seuralle, tukijoille ja pelaajille kiitoksia luottamuksesta ja onneksi kohta on kevättauko ohi niin päästään taas kehittymään.

Jaakko Laitinen

Ilves FS palkitsi joukkueen parhaimmat
Lassi Lintula kauden nuori pelaaja