Viime kauden alussa Liikunnan Riemusta Ilvekseen siirtynyt Jaakko Ahokas vakuutti taidoillaan Ilveksen seurajohdon. Ja kun järkälemäiselle pelaajallakaan ei ollut mitään jatkamista tamperelaisseurassa vastaan, oli jatkosopimus helppo tehdä.

Oliko päätös jatkamisesta Ilveksessä helppo?

Päätös jatkamisesta oli luonteva ja helpoksi sen teki joukkueen osoittama kiinnostus jatkaa sopimustani ensi kaudelle.

Olit viime kaudella yksi Ilveksen pistelingoista? Jatkuuko hurja pisteiden saalistus ensi kaudella?

Odotuksiin nähden pisteitä tuli yllättävän paljon. Mutta korostaisin sitä että ehkä emme päässeet koko joukkueena tuloksellisesti siihen mitä tavoittelemme, jolloin se näkyy myös pisteiden valossa monella yksilöllä. Ensi kaudelle maalinälkää löytyy kyllä ja nyt näyttää että saan ehjän valmistautumisenkin kauteen.

Mitä Ilveksen pitäisi tehdä paremmin, jotta paluu mitalikantaan tai jopa mestariksi olisi mahdollinen?

Ensi kautta ajatellen joukkueemme on jo reagoinut mielestäni hyvin muutamiin muitakin joukkueita vaivanneisiin ongelmiin. Yksi esimerkki on vammojen ennaltaehkäisyyn panostaminen. Tietysti kaikki lähtee asenteesta, tekemisen laatu ja yhteiset tavoitteet täytyy säilyttää koko kauden ajan. En usko että niiden suhteen pelaajilla tulee olemaan ongelmia ensi kautta ajatellen.

Pre-seasonilla on vastassa mm. FC Barcelona, millä mietteillä eurooppalaista suurseuraa vastaan?

Barcan kohtaaminenhan on aivan uskomaton mahdollisuus päästä kokemaan futsalissa jotain, mitä en olisi vielä viime kaudella uskonut näkeväni.

Jaakko Ahokas

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauri Savolainen pukee jälleen keltaista ylleen
Martiskainen allekirjoitti jatkopahvin